Wenkbrauwen

Met de nieuwste technieken voor permanente make-up kun je prachtige natuurlijke wenkbrauwen creëren. zachte mooi gevormde symmetrische ‘eyecatchers’ die geleidelijk aan met de tijd vervagen in de kleur waarin hij gezet is. Uw eigen wenkbrauwen kunnen voller gemaakt worden en de vorm kan worden geperfectioneerd in de kleur van uw natuurlijke haartint.

3D Hairstroke

Hiermee kan een perfecte natuurlijke volle wenkbrauw worden gecreëerd. Er worden fijne haartjes, individueel getekend in de natuurlijke richting van de haargroei van de wenkbrauw. Het geeft een hele realistische natuurlijke wenkbrauw. Deze techniek is minder geschikt voor hele vette of dunne huid.

Soft Powderbrow

Bent u gewend uw wenkbrauwen met potlood of poeder in te kleuren, dan is dit de techniek voor jou. Er wordt een zachte schaduw gemaakt die de wenkbrauwen een perfecte vorm geven en een heel natuurlijk zacht resultaat, alsof ze ingekleurd zijn met poeder. Deze techniek is ook geschikt voor mensen met een vette huid.

Ombrebrow

Deze vorm is nu heel populair. Ook hier wordt een zachte Powderbrow gecreëerd, maar dan met een lichtere aanzet en donkerder naar het uiteinde toe.

Eyeliner

Een vloeibare strakke eyeliner of een wat zachter potloodlijntje kunnen beiden gecreëerd worden met permanente make-up.

Heeft u liever alleen het effect van vollere wimpers, dan kan er een heel dun lijntje tussen de wimpers worden gezet.