Over Gwyneth

Hoe fijn is het dat je je wenkbrauwen niet elke ochtend hoeft te tekenen, maar dat je met perfecte wenkbrauwen wakker wordt …‘Wake-up beautiful, every day!”

Mensen mooi maken, dat is wat ik het liefste doe. Door mijn ruime ervaring als visagist, weet ik precies hoe ik iemands beste punten kan accentueren. Ik ben 14 jaar werkzaam in de showbizz, doe diverse tv-programma’s zoals HvNL, VT-wonen en The nany Jo Frost on tour. Maar ook heb ik jaren in het theater gewerkt bij musicals, doe ik commercials voor o.a. Heineken, AH, Promovendum en haar en make-up bij grote evenementen, videoclips en natuurlijk bruidjes.

Na diverse opleidingen en masterclasses te hebben gevolgd ben ik nu ook gediplomeerd permanente make-upspecialist en beheers ik de technieken voor het zetten van eyeliners en wenkbrauwen. Ik zal mijzelf blijven trainen en vernieuwen om altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends en technieken in permanente make-up, zodat ik dit bij u kan toepassen om een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te creëren.

Daarom verwelkom ik u graag in mijn salon, waar ik uw ogen en wenkbrauwen tot ware “eyecatchers” maak.

Instagram

Gecertifeerd